Stress, tryghed og sundhed
Stress kan vise sig på mange måder hos hunde og ofte handler det om situationer, hvor de føler sig utrygge. Det kan være under almindelig håndtering som negleklip eller pelspleje, men især når hunden skal til dyrlægen.
Jeg taler af egen erfaring. Min egen hund udviklede angst for dyrlægebesøg efter nogle ubehagelige oplevelser. Pludselig blev det noget, vi begge frygtede, og sådan skal det ikke være. Heldigvis kan meget forebygges med den rette viden og de rette redskaber.
I Hundeklubben Online får du adgang til dyrlægens og veterinærsygeplejerskens bedste råd til at forebygge stress og gøre dyrlægebesøg mere trygge. Du lærer at læse din hunds signaler, opdage smerte i tide og håndtere stress, både i hverdagen og i de situationer, der kræver lidt ekstra ro og omsorg.
Målet er, at du og din hund kan føle jer trygge, sammen.
Bliv bedre til at se de små tegn på stress hos din firbenede ven
Hjælp din hund til nogle bedre besøg hos dyrlægen
Styrk båndet mellem dig og din hund ved at hjælpe din hund bedre
Sådan reducerer du stressniveuaet og øger trivslen
En tryg hund er en glad hund, og det starter med små, men vigtige ændringer i hverdagen. Ved at skabe faste rutiner, give plads til pauser og læse din hunds signaler, kan du mindske stress og øge dens velvære.
Med Hundeklubben Online får du konkrete værktøjer og viden til, hvordan du styrker relationen til din hund og skaber en hverdag, hvor både du og din hund trives, også når livet er travlt.
"Jeg har fået mange gode råd fra videoerne og forklaringerne til dem. Især har jeg haft gavn af emnet frivillig håndtering, da min hvalp ikke kunne lide at blive børstet eller klippet. Det har virkelig hjulpet hende til selv at komme og gå, så det ikke bliver for voldsomt for hende."
Henriette
Hundemor til Bella
Du får adgang til alle disse kurser

Er din hund stresset?

Den frustrerede hund

T-touch & Hundemassage

Lydtræning - forebyg frygt

Håndtér din hund uden tvang

Bedre besøg hos dyrlægen med din utrygge hund

Stop dyrlæge-skræk med Katrine Hammer

Smerter og ubehag kan ændre hundens adfærd

Spørg dyreklinikken i Gørlev
Har din hund smerter?
Mistænker du, at din hund har smerter eller er syg, skal du som det første opsøge din hunds dyrlæge for at få udelukket, at din hund har ondt. Men det er jo ikke alt, din hunds dyrlæge er ekspert i, og der kan være brug for at komme videre til en specialist. Hør i dette lille fraklip fra et interview af Zita Birlie, hvad hun mener om det ➡️
Forebyg og afhjælp nytårsangst
Et webinar af Desirée Mortensen. der er dyrlæge, adfærdsbehandler og klikkertræner.
Nytåret! Den tilbagevendende begivenhed, der bestemt ikke er opfundet for dyrenes skyld. Og rigtig mange hunde lider denne aften og desværre jo også dagene omkring Nytår. Faktisk er der 25-50 % af hunde, der udviser én eller anden grad af angst over for lyde.
Herunder kan du få et lille sneak peek på ekspertens råd, hvor du her har mulighed for at høre lidt mere om, hvad hun anbefaler omkring forebyggelse med især hvalpen. Du kan selvfølgelig se hele webinaret, når du er medlem af Hundeklubben Online.
Hvad ville du som medlem sige til en, der overvejer at melde sig ind i Hundeklubben Online?






De 4 stress-responser og de misforståelser, der ofte opstår
Din hund kan reagere på forskellig måde, når den føler sig presset. Måske du kan genkende disse responser.
- Fight: Denne er let at genkende, da din hund ofte vil knurre, gø og lave udfald.
- Flight: Her vil din hund typisk gå væk, gemme sig eller løbe væk hvis den kan.
- Freeze: Her vil din hund stoppe med at bevæge sig eller bevæge sig langsomt. Denne reaktion bliver ofte misforstået som om at hunden accepterer tingene.
- Fool around: Her vil din hund være meget aktiv og kan f.eks. spæne rundt i cirkler. Denne reaktion bliver ofte misforstået og folk tror, at hunden er glad.